lunes, 30 de noviembre de 2015

CELEBRACIO DE LA MIRACULOSA

 
 Amb motiu de la festivitat de la Miraculosa,  dijous dia 26 de novembre a l’escola Sant Josep varem gaudir d’una representació teatral realitzada pels alumnes de sisè de primària, on ens van explicar les aparicions de la Mare de Déu a la filla de la Caritat, Catalina Labouré.

  Els alumnes de sisè van preparar amb molta il·lusió l’obra teatral, intentant transmetre als més petits, el sentit de la solidaritat i de la dedicació als més necessitats, fet que ens va transmetre Santa Catalina durant tota la seva vida. Ésser filla de la Caritat, va ésser el principal objectiu per a ella i avui en dia la seva força ens ajuda a continuar el seu camí.



  El divendres dia 27 de novembre vam poder continuar la festa amb un berenar  cedit per l’escola amb tots els membres de la Comunitat Educativa al pati i vam acabar la festivitat amb una Celebració de la paraula a l’Església de Sant Josep.




  Ha estat un dia on hem pogut fermar llaços entre tots i totes els que formem la nostra escola, intentant  seguir el camí de la Mare de Déu que ens convida dia a dia a un seriós COMPROMIS d’ ACOLLIDA A TOTS, en la seva preocupació per fer-nos millors persones. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario